Fermented Foods: The History and Science of a Microbiological Wonder (Bog, Hardback, Engelsk) af Christine Baumgarthuber

Fermented Foods: The History and Science of a Microbiological Wonder

(Bog, Hardback, Engelsk)

Forlag: Reaktion Books

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

A fun yet comprehensive celebration of the world’s fermented food and drink.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Reaktion Books
Forfatter Christine Baumgarthuber
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 15-03-2021
Første udgivelsesår 2021
Illustrationer 76 illustrations
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 224
Indbinding Hardback
Forlag Reaktion Books
Sideoplysninger 224 pages, 76 illustrations
Mål 143 x 222 x 25
ISBN-13 / EAN-13 9781789143751