Fermentering 2.0 (Ebog, epub, Dansk) af Søren Ejlersen

Fermentering 2.0

(Ebog, epub, Dansk)
Forfattere: Søren Ejlersen, Ditte Ingemann

Forlag: People's

PRIS
116,- kr
Levering: Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I FERMENTERING 2.0 dykker Søren Ejlersen og Ditte Ingemann dybere ned i den urgamle konserveringsmetode fra bestselleren FERMENTERING. Hvad er det for processer, der ligger bag tidens største kulinariske trend – i mulden, på marken, i munden og i maven? Hvilke gastronomiske glæder er der, når vi gærer og gemmer på glas? Og hvordan påvirkes vores indre mikroliv, når vi spiser mad med levende planter.

Du får 56 nye opskrifter på kondimenter, der giver naturlig smagsforstærkning til dit køkken. Oplev komplekse smage i kendinge som ketchup, sennep og chutney. Gå agurk i mælkesyregærede grøntsager, pickles og saltede citrusser. Bliv boblende glad af juice og kombucha. Og få sved på panden af din egen fermenterede hotsauce eller en af de vilde koreanske kimchi.

Dette er en ebog med såkaldt fixed laoyut. Den er velegnet til læsning på læseapparater som tablets og smartphones. Den er uegnet til læsning på ældre eller mindre avancerede læseapparater.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag People's
Forfattere Søren Ejlersen, Ditte Ingemann
Type Ebog
Format epub
Sprog Dansk
Udgave Version 2
Udgivelsesdato 23-03-2017
Udgiver People'sPress
Sideantal 208 Sider
Filtype epub
Filversion 3.0
Filformat FixedFormat
Filstørrelse 37792 KB
Kopibeskyttelse DigitalVandmaerkning
Datamining Ikke tilladt
ISBN-13 / EAN-13 9788771803372