Food Allergens: Biochemistry and Molecular Nutrition (Bog, Hardback, Engelsk) af Tanja Cirkovic Velickovic

Food Allergens: Biochemistry and Molecular Nutrition

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfattere: Tanja Cirkovic Velickovic, Marija Gavrovic-Jankulovic



Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Food Allergens

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Forfattere Tanja Cirkovic Velickovic, Marija Gavrovic-Jankulovic
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 2014 ed.
Udgivelsesdato 24-06-2014
Første udgivelsesår 2014
Serie Food Microbiology and Food Safety
Illustrationer 9 Illustrations, color; 10 Illustrations, black and white; XIII, 208 p. 19 illus., 9 illus. in color.
Originalsprog United States
Sideantal 208
Indbinding Hardback
Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Sideoplysninger 208 pages, 9 Illustrations, color; 10 Illustrations, black and white; XIII, 208 p. 19 illus., 9 illu
Mål 241 x 159 x 17
ISBN-13 / EAN-13 9781493908400