Food Allergens: Methods and Protocols (Bog, Hardback, Engelsk)

Food Allergens: Methods and Protocols

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

This detailed volume provides a comprehensive collection of methods and protocols in food allergy and food allergens studies.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 2024 ed.
Udgivelsesdato 23-09-2023
Første udgivelsesår 2023
Serie Methods in Molecular Biology
Illustrationer 57 Illustrations, color; 16 Illustrations, black and white; XII, 377 p. 73 illus., 57 illus. in color. With online files/update.
Fagredaktør Beatriz Cabanillas
Originalsprog United States
Sideantal 377
Indbinding Hardback
Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Sideoplysninger 377 pages, 57 Illustrations, color; 16 Illustrations, black and white; XII, 377 p. 73 illus., 57 ill
Mål 254 x 178
ISBN-13 / EAN-13 9781071634523