Food and Drink - Good Manufacturing Practice: A Guide to its Responsible Management (... (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Food and Drink - Good Manufacturing Practice: A Guide to its Responsible Management (GMP7)

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfattere: Institute of Food Science and Technology, Louise Manning

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag John Wiley & Sons Inc
Forfattere Institute of Food Science and Technology, Louise Manning
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgave 7 ed
Udgivelsesdato 05-10-2018
Første udgivelsesår 2018
Originalsprog United States
Sideantal 384
Indbinding Paperback / softback
Forlag John Wiley & Sons Inc
Sideoplysninger 384 pages
Mål 171 x 244 x 21
ISBN-13 / EAN-13 9781119388449