Food and Morality: Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery 2007 (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Food and Morality: Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery 2007

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Forlag: Prospect Books

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Prospect Books
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 20-08-2008
Første udgivelsesår 2008
Serie Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery
Illustrationer 24 black and white illustrations
Fagredaktør Susan Friedland
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 320
Indbinding Paperback / softback
Forlag Prospect Books
Sideoplysninger 320 pages, 24 black and white illustrations
Mål 245 x 175 x 31
ISBN-13 / EAN-13 9781903018590