Food and the Memory: Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery 2000 (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Food and the Memory: Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery 2000

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Forlag: Prospect Books

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Prospect Books
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 06-09-2001
Første udgivelsesår 2001
Illustrationer 20 b&w illustrations
Fagredaktør Harlan Walker
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 300
Indbinding Paperback / softback
Forlag Prospect Books
Sideoplysninger 300 pages, 20 b&w illustrations
Mål 245 x 174 x 18
ISBN-13 / EAN-13 9781903018163