Food and War in Twentieth Century Europe (Bog, Hardback, Engelsk) af Rachel Duffett

Food and War in Twentieth Century Europe

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: Rachel Duffett

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Wars cannot be fought and sustained without food and this unique collection explores the impact of war on food production, allocation and consumption in Europe in the era of total war. The analysis ranges from military provisioning and systems of food rationing to civilians' survival strategies and the role of war in stimulating innovation and modernization.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Ltd
Forfatter Rachel Duffett
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 28-08-2011
Første udgivelsesår 2011
Fagredaktør Ina Zweiniger-Bargielowska
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 296
Indbinding Hardback
Forlag Taylor & Francis Ltd
Sideoplysninger 296 pages
Mål 160 x 240 x 24
ISBN-13 / EAN-13 9781409417705