Food Applications of Nanotechnology (Bog, Hardback, Engelsk)

Food Applications of Nanotechnology

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

This book presents the main advances of nanotechnology in the food industry.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Inc
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 11-09-2019
Første udgivelsesår 2019
Illustrationer 33 Tables, black and white; 118 Illustrations, black and white
Fagredaktør Gustavo Molina, Inamuddin, Franciele Maria Pelissari, Abdullah Mohamed (Chemistry Department -Faculty of Science-King Abdulaziz University Asiri
Originalsprog United States
Sideantal 562
Indbinding Hardback
Forlag Taylor & Francis Inc
Sideoplysninger 562 pages, 33 Tables, black and white; 118 Illustrations, black and white
Mål 185 x 262 x 32
ISBN-13 / EAN-13 9780815383819