Food Biotechnology (Bog, Hardback, Engelsk)

Food Biotechnology

(Bog, Hardback, Engelsk)



Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

This resource examines trends in modern biotechnology, covering all aspects of this interdisciplinary field.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer-Verlag Berlin and Heidelberg GmbH & Co. KG
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 2008 ed.
Udgivelsesdato 28-08-2008
Første udgivelsesår 2008
Serie Advances in Biochemical Engineering/Biotechnology
Illustrationer 15 Illustrations, black and white
Fagredaktør Ulf Stahl, Ute E.B. Donalies, Elke Nevoigt
Originalsprog Germany
Sideantal 269
Indbinding Hardback
Forlag Springer-Verlag Berlin and Heidelberg GmbH & Co. KG
Sideoplysninger 269 pages, 15 Illustrations, black and white
Mål 235 x 155
ISBN-13 / EAN-13 9783540705352