Food Chemical Composition: Dietary Significance in Food Manufacturing (Bog, Paperback / softback, Engelsk) af Tim Hutton

Food Chemical Composition: Dietary Significance in Food Manufacturing

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfatter: Tim Hutton

Forlag: Campden BRI

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

This book explains to those without expertise in food chemistry, some of the basics of food chemical composition, but with a strong industrial slant.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Campden BRI
Forfatter Tim Hutton
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 01-10-2002
Første udgivelsesår 2002
Illustrationer No
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 118
Indbinding Paperback / softback
Forlag Campden BRI
Sideoplysninger 118 pages
Mål 151 x 229 x 10
ISBN-13 / EAN-13 9780905942506