Food Chemistry: A Laboratory Manual (Bog, Paperback / softback, Engelsk) af Dennis D. (Cornell University Miller

Food Chemistry: A Laboratory Manual

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfattere: Dennis D. (Cornell University Miller, C. K. Yeung

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag John Wiley & Sons Inc
Forfattere Dennis D. (Cornell University Miller, C. K. Yeung
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgave 2 ed
Udgivelsesdato 13-05-2022
Første udgivelsesår 2022
Originalsprog United States
Sideantal 224
Indbinding Paperback / softback
Forlag John Wiley & Sons Inc
Sideoplysninger 224 pages
Mål 178 x 252 x 18
ISBN-13 / EAN-13 9780470639313