Food Colloids: Interactions, Microstructure and Processing (Bog, Hardback, Engelsk)

Food Colloids: Interactions, Microstructure and Processing

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Suitable for postgraduates and researchers this book provides essential new findings by experts in the field.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Royal Society of Chemistry
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 11-02-2005
Første udgivelsesår 2005
Serie Special Publications
Illustrationer No
Fagredaktør Eric (University of Leeds Dickinson
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 508
Indbinding Hardback
Forlag Royal Society of Chemistry
Sideoplysninger 508 pages
Mål 241 x 165 x 33
ISBN-13 / EAN-13 9780854046386