Food Emulsions: Principles, Practices, and Techniques, Third Edition (Bog, Hardback, Engelsk) af David Julian McClements

Food Emulsions: Principles, Practices, and Techniques, Third Edition

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"Version date: 20150713"--Title page verso.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Inc
Forfatter David Julian McClements
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 3 ed
Udgivelsesdato 21-08-2015
Første udgivelsesår 2015
Illustrationer 30 Tables, black and white; 352 Illustrations, black and white
Originalsprog United States
Sideantal 714
Indbinding Hardback
Forlag Taylor & Francis Inc
Sideoplysninger 714 pages, 30 Tables, black and white; 352 Illustrations, black and white
Mål 264 x 190 x 40
ISBN-13 / EAN-13 9781498726689