Food Engineering Handbook: Food Engineering Fundamentals (Bog, Hardback, Engelsk)

Food Engineering Handbook: Food Engineering Fundamentals

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Inc
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 02-12-2014
Første udgivelsesår 2014
Serie Contemporary Food Engineering
Illustrationer 76 Tables, black and white; 197 Illustrations, black and white
Fagredaktør Theodoros (University of the Peloponnese Varzakas, Constantina (National Technical University of Athens Tzia
Originalsprog United States
Sideantal 608
Indbinding Hardback
Forlag Taylor & Francis Inc
Sideoplysninger 608 pages, 76 Tables, black and white; 197 Illustrations, black and white
Mål 165 x 241 x 37
ISBN-13 / EAN-13 9781482261691