Food Engineering Handbook, Two Volume Set (Engelsk)

Food Engineering Handbook, Two Volume Set

(Engelsk)



Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Inc
Format Multiple-component retail product
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 12-12-2014
Første udgivelsesår 2014
Serie Contemporary Food Engineering
Illustrationer 108 Tables, black and white; 333 Illustrations, black and white
Fagredaktør Theodoros (University of the Peloponnese Varzakas, Constantina (National Technical University of Athens Tzia
Originalsprog United States
Sideantal 944
Indbinding Multiple-component retail product
Forlag Taylor & Francis Inc
Sideoplysninger 944 pages, 108 Tables, black and white; 333 Illustrations, black and white
Mål 243 x 162 x 78
ISBN-13 / EAN-13 9781466582262