Food Engineering: Integrated Approaches (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Food Engineering: Integrated Approaches

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)



Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Food Engineering: Integrated Approaches presents a significant and up-to-date review of various integrated approaches to food engineering.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgave Softcover reprint of hardcover 1st ed. 2008
Udgivelsesdato 23-11-2010
Første udgivelsesår 2010
Serie Food Engineering Series
Illustrationer XXIV, 476 p.
Fagredaktør Gustavo F. Gutierrez-Lopez, Jorge Welti-Chanes, Efren Parada-Arias
Originalsprog United States
Sideantal 476
Indbinding Paperback / softback
Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Sideoplysninger 476 pages, XXIV, 476 p.
Mål 235 x 155
ISBN-13 / EAN-13 9781441925923