Food Macromolecules and Colloids (Bog, Hardback, Engelsk)

Food Macromolecules and Colloids

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

This book presents the very latest research in the area and is unique in covering both proteins and polysaccharides in the same volume.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Royal Society of Chemistry
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 03-05-1995
Første udgivelsesår 1995
Serie Special Publications
Illustrationer No
Fagredaktør Eric (University of Leeds Dickinson, D (AgroSup Dijon Lorient
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 380
Indbinding Hardback
Forlag Royal Society of Chemistry
Sideoplysninger 380 pages
Mål 257 x 180 x 42
ISBN-13 / EAN-13 9780854047000