Food Molecular Microbiology (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Food Molecular Microbiology

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Advances in the field of molecular biology, methodological approach, and equipment have provided sophisticated tools that allowed the intensive study of food microbial communities from a molecular perspective.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Ltd
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 31-03-2021
Første udgivelsesår 2021
Serie Food Biology Series
Fagredaktør Spiros (Agricultural University of Athens Paramithiotis, Jayanta Kumar Patra
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 252
Indbinding Paperback / softback
Forlag Taylor & Francis Ltd
Sideoplysninger 252 pages
Mål 153 x 235 x 16
ISBN-13 / EAN-13 9780367780265