Food Plants of the World: Identification, Culinary Uses and Nutritional Value (Bog, Hardback, Engelsk)

Food Plants of the World: Identification, Culinary Uses and Nutritional Value

(Bog, Hardback, Engelsk)

Forlag: CABI Publishing

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

This revised edition is an indispensable reference guide for anyone interested in the botanical origin of food ingredients and flavours.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag CABI Publishing
Forfatter Ben-Erik (University of Johannesburg van Wyk
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 05-07-2019
Første udgivelsesår 2019
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 520
Indbinding Hardback
Forlag CABI Publishing
Sideoplysninger 520 pages
Mål 243 x 190 x 35
ISBN-13 / EAN-13 9781789241303