Food Powders Properties and Characterization (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Food Powders Properties and Characterization

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)



Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer Nature Switzerland AG
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgave 2021 ed.
Udgivelsesdato 30-10-2021
Første udgivelsesår 2021
Serie Food Engineering Series
Illustrationer 27 Illustrations, black and white; VII, 202 p. 27 illus.
Fagredaktør Ertan Ermis
Originalsprog Switzerland
Sideantal 202
Indbinding Paperback / softback
Forlag Springer Nature Switzerland AG
Sideoplysninger 202 pages, 27 Illustrations, black and white; VII, 202 p. 27 illus.
Mål 235 x 155
ISBN-13 / EAN-13 9783030489106