Food Processing: Principles and Applications (Bog, Hardback, Engelsk) af P Clark

Food Processing: Principles and Applications

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: P Clark

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Food Processing: Principles and Applications second edition is the fully revised new edition of this best-selling food technology title.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag John Wiley & Sons Inc
Forfatter P Clark
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 2 ed
Udgivelsesdato 23-05-2014
Første udgivelsesår 2014
Fagredaktør Stephanie Clark, Stephanie Jung, Buddhi Lamsal
Originalsprog United States
Sideantal 592
Indbinding Hardback
Forlag John Wiley & Sons Inc
Sideoplysninger 592 pages
Mål 198 x 256 x 37
ISBN-13 / EAN-13 9780470671146