Food Processing Technologies: Impact on Product Attributes (Bog, Hardback, Engelsk)

Food Processing Technologies: Impact on Product Attributes

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Inc
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 26-07-2016
Første udgivelsesår 2016
Illustrationer 69 Tables, black and white; 60 Illustrations, black and white
Fagredaktør Amit K. (Dublin Institute of Technology Jaiswal
Originalsprog United States
Sideantal 759
Indbinding Hardback
Forlag Taylor & Francis Inc
Sideoplysninger 759 pages, 69 Tables, black and white; 60 Illustrations, black and white
Mål 234 x 156
ISBN-13 / EAN-13 9781482257540