Food Safety for the 21st Century: Managing HACCP and Food Safety Throughout the Globa... (Bog, Hardback, Engelsk) af CA Wallace

Food Safety for the 21st Century: Managing HACCP and Food Safety Throughout the Global Supply Chain

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfattere: Carol A. (University of Central Lancashire) Wallace, William H. (Cargill Inc Sperber, Sara E. (Pillsbury Europe) Mortimore

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag John Wiley & Sons Inc
Forfattere Carol A. (University of Central Lancashire) Wallace, William H. (Cargill Inc Sperber, Sara E. (Pillsbury Europe) Mortimore
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 2 ed
Udgivelsesdato 24-08-2018
Første udgivelsesår 2018
Originalsprog United States
Sideantal 496
Indbinding Hardback
Forlag John Wiley & Sons Inc
Sideoplysninger 496 pages
Mål 178 x 252 x 25
ISBN-13 / EAN-13 9781119053590