Food Safety: Researching the Hazard in Hazardous Foods (Bog, Hardback, Engelsk)

Food Safety: Researching the Hazard in Hazardous Foods

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Apple Academic Press Inc.
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 01-04-2014
Første udgivelsesår 2014
Serie Advances in Hospitality and Tourism
Illustrationer 34 Illustrations, black and white
Fagredaktør Barbara Almanza, Richard Ghiselli, Mahmood A. Khan
Originalsprog Canada
Sideantal 510
Indbinding Hardback
Forlag Apple Academic Press Inc.
Sideoplysninger 510 pages, 34 Illustrations, black and white
Mål 160 x 236 x 33
ISBN-13 / EAN-13 9781926895703