Food Science and Technology (Bog, Hardback, Engelsk) af G Campbell-Platt

Food Science and Technology

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: G Campbell-Platt

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Edited by a world-renowned food scientist with a long career in industry and academia, the revised and updated second edition of Food Science and Technology covers all the core modules of food science and technology degree programs internationally.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag John Wiley and Sons Ltd
Forfatter G Campbell-Platt
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 2 ed
Udgivelsesdato 24-11-2017
Første udgivelsesår 2017
Fagredaktør Geoffrey (Professor Emeritus of Food Technology Campbell-Platt
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 576
Indbinding Hardback
Forlag John Wiley and Sons Ltd
Sideoplysninger 576 pages
Mål 276 x 218 x 27
ISBN-13 / EAN-13 9780470673423