Food Structure Engineering and Design for Improved Nutrition, Health and Well-being (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Food Structure Engineering and Design for Improved Nutrition, Health and Well-being

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Elsevier Science & Technology
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 19-10-2022
Første udgivelsesår 2022
Fagredaktør Miguel Angelo Parente Ribei (Iberian Nanotechnology Laboratory Cerqueira, Lorenzo Miguel (Full Professor of Food Science Pastrana Castro
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 448
Indbinding Paperback / softback
Forlag Elsevier Science & Technology
Sideoplysninger 448 pages
Mål 191 x 233 x 30
ISBN-13 / EAN-13 9780323855136