Food: The Chemistry of its Components (Bog, Paperback / softback, Engelsk) af Tom P. Coultate

Food: The Chemistry of its Components

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfatter: Tom P. Coultate

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

This new edition of the classic text has been extensively rewritten to bring it right up to date. Its accessible style makes it invaluable to students and teachers of food science and nutrition.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Royal Society of Chemistry
Forfatter Tom P. Coultate
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgave 7 ed
Udgivelsesdato 11-10-2023
Første udgivelsesår 2023
Illustrationer No
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 500
Indbinding Paperback / softback
Forlag Royal Society of Chemistry
Sideoplysninger 500 pages
Mål 190 x 246 x 28
ISBN-13 / EAN-13 9781839168147