Foodborne Disease Handbook, Second Edition: Volume I: Bacterial Pathogens (Bog, Hardback, Engelsk) af Y. H. Hui

Foodborne Disease Handbook, Second Edition: Volume I: Bacterial Pathogens

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: Y. H. Hui

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Contains new chapters on the role of U. S. poison centers in bacterial exposures; bacteria biota in foods; salmonellosis in animals; human salmonellosis; vibro cholerae; vibrio vulnificus; and more.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Ltd
Forfatter Y. H. Hui
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 2 ed
Udgivelsesdato 28-06-2018
Første udgivelsesår 2018
Fagredaktør Y. H. Hui, Syed A. Sattar, K. D. Murrell, Wai-Kit Nip, Peggy S. Stanfield
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 702
Indbinding Hardback
Forlag Taylor & Francis Ltd
Sideoplysninger 702 pages
Mål 254 x 178
ISBN-13 / EAN-13 9781315892986