Foodborne Disease Handbook: Volume II: Viruses, Parasites, Pathogens, and HACCP (Bog, Hardback, Engelsk) af Y. H. Hui

Foodborne Disease Handbook: Volume II: Viruses, Parasites, Pathogens, and HACCP

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: Y. H. Hui

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

A study of foodborne disease, focusing on viruses, parasites, pathogens and HACCP. This second edition contains new chapters on the role of US poison centres in viral exposures, detection of human enteric viruses in foods, seafood parasites, HACCP principles and control programmes for foodservice operations, and more.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Ltd
Forfatter Y. H. Hui
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 2 ed
Udgivelsesdato 12-12-2017
Første udgivelsesår 2017
Fagredaktør Y. H. Hui, Syed A. Sattar, K. D. Murrell, Wai-Kit Nip, Peggy S. Stanfield
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 533
Indbinding Hardback
Forlag Taylor & Francis Ltd
Sideoplysninger 533 pages
Mål 261 x 184 x 37
ISBN-13 / EAN-13 9781315893006