Foodinformatics: Applications of Chemical Information to Food Chemistry (Bog, Hardback, Engelsk)

Foodinformatics: Applications of Chemical Information to Food Chemistry

(Bog, Hardback, Engelsk)



Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

About the Editors Karina Martínez-Mayorga, Instituto de Química, UNAM, Mexico City, México and Torrey Pines Institute for Molecular Studies, Port St. Lucie, FL, USA José Luis Medina-Franco, Instituto de Química, UNAM, México City, México, and Torrey Pines Institute for Molecular Studies, Port St. Lucie, FL, USA

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer International Publishing AG
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 2014 ed.
Udgivelsesdato 05-12-2014
Første udgivelsesår 2014
Illustrationer 39 Illustrations, color; 12 Illustrations, black and white; XII, 251 p. 51 illus., 39 illus. in color.
Fagredaktør Karina Martinez-Mayorga, Jose Luis Medina-Franco
Originalsprog Switzerland
Sideantal 251
Indbinding Hardback
Forlag Springer International Publishing AG
Sideoplysninger 251 pages, 39 Illustrations, color; 12 Illustrations, black and white; XII, 251 p. 51 illus., 39 ill
Mål 235 x 155
ISBN-13 / EAN-13 9783319102252