Foods of Non-Animal Origin: Chemistry, Technology, Inspection Procedures (Bog, Paperback / softback, Engelsk) af Arpan Bhagat

Foods of Non-Animal Origin: Chemistry, Technology, Inspection Procedures

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfattere: Arpan Bhagat, Giorgia Caruso, Maria Micali, Salvatore Parisi

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer International Publishing AG
Forfattere Arpan Bhagat, Giorgia Caruso, Maria Micali, Salvatore Parisi
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgave 1st ed. 2016
Udgivelsesdato 18-03-2016
Første udgivelsesår 2016
Serie Chemistry of Foods
Illustrationer 2 Illustrations, black and white; VI, 55 p. 2 illus.
Originalsprog Switzerland
Sideantal 55
Indbinding Paperback / softback
Forlag Springer International Publishing AG
Sideoplysninger 55 pages, 2 Illustrations, black and white; VI, 55 p. 2 illus.
Mål 235 x 155
ISBN-13 / EAN-13 9783319256474