Foodservice Organizations: A Managerial and Systems Approach (Bog, Paperback / softback, Engelsk) af Mary Gregoire

Foodservice Organizations: A Managerial and Systems Approach

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfatter: Mary Gregoire

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Pearson Education (US)
Forfatter Mary Gregoire
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgave 9 ed
Udgivelsesdato 17-03-2016
Første udgivelsesår 2016
Originalsprog United States
Sideantal 544
Indbinding Paperback / softback
Forlag Pearson Education (US)
Sideoplysninger 544 pages
Mål 220 x 279 x 24
ISBN-13 / EAN-13 9780134038940