Fordøj din anatomi (Bog, Indbundet, Dansk) af Finn Bojsen-Møller

Fordøj din anatomi

(Bog, Indbundet, Dansk)
Forfattere: Finn Bojsen-Møller, Kaspar Krogh

Nedsat pris! Fordøj din anatomi


Forlag: Munksgaard

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Fordøj din anatomi en kogebog, der forener viden om anatomi med madlavning. Når man ser grundigt på den anatomiske struktur i et stykke kød, kan man nemmere forstå, hvordan udseende, tekstur og funktion hænger sammen. Køkkenanatomi er på den måde en overset kilde til indsigt.

Bogen gennemgår indledningsvist anvendt fysik og kemi i kogekunst, smagsfysiologi og principper for køkkenhygiejne. Efterfølgende beskrives, hvordan denne viden kombineret med kendskab til biologiske materialer og struktur kan udnyttes til at opnå det bedste kulinariske resultat.

Teksten er organiseret efter forskellige udskæringer fra okse, kalv, svin og lam, og desuden behandles fjerkræ, fisk og indmad. De anatomiske strukturer og deres betydning for tilberedningen bliver forklaret, og der er rigeligt at fordybe sig i for den fagnørdede læser. Hver udskæring efterfølges af en opskrift på en velsmagende ret, der er så enkel, at den kan passe ind i ethvert studenterkøkken.

Fordøj din anatomi er skrevet for studerende og brugere af faget anatomi, fx dyrlæge-, læge-, terapeut- og idrætsstuderende, men også bare almindeligt nysgerrige. Læseren bliver i stand til at bruge viden om anatomi i dagligt professionelt virke såvel som i køkkenet.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Munksgaard
Forfattere Finn Bojsen-Møller, Kaspar Krogh
Type Bog
Format Indbundet
Sprog Dansk
Udgave 1. (25-01-2017)
Oplag 1. (25-01-2017)
Originalsprog Dansk
Sideantal 128
Indbinding Indbundet
ISBN-13 / EAN-13 9788762817449