Forfatter fødeår: 1951
I alle bogens 52 opskrifter indgår der bønner eller linser, der indeholder mange vigtige mineraler og vitaminer, bl.a. B-vitaminet folat, der gavner den naturlige celledeling.... Læs mere
Alle 52 opskrifter bestræber sig på at leve op til bogens titel. Der er virkelig tale om sund mad, hvor der bl.a. bruges rigtig mange grønsager. Bogen indeholder en... Læs mere
Denne bog tager dig med på en kulinarisk rejse gennem fem af verdens mest anerkendte og spændende køkkener. De anvendte ingredienser og krydderier er... Læs mere
I alle bogens 52 opskrifter indgår der bønner eller linser, der indeholder mange vigtige mineraler og vitaminer, bl.a. B-vitaminet folat, der gavner den naturlige celledeling.... Læs mere
Alle 52 opskrifter bestræber sig på at leve op til bogens titel. Der er virkelig tale om sund mad, hvor der bl.a. bruges rigtig mange grønsager. Bogen indeholder... Læs mere
Denne bog tager dig med på en kulinarisk rejse gennem fem af verdens mest anerkendte og spændende køkkener. De anvendte ingredienser og krydderier er... Læs mere