Bemærk: Kan leveres før jul
Bemærk: Kan leveres før jul
Denne madhistorie er måske den vigtigste, der kan skrives om det danske køkken. Siden slutningen af vikingetiden har rugen været danskernes mest værdifulde kornsort. Omkring 1850 ansås rugen... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul
Æblet er en værdig bejler til titlen som den vigtigste danske frugt. Hvis man skulle kåre en nationalfrugt, ville det være svært at komme uden om æblet. Siden oldtiden har æblet været danskernes... Læs mere
En underholdende fortælling om sovsenes kulturhistorie i Danmark og samtidig en praktisk kogebog med både klassiske og mere ukendte sovseopskrifter, der er bearbejdet, så de er nemme at følge og indpasse i nutidens køkken.
I årets Fynbog skal vi høre nærmere om den fynske brunsvigertradition og opleve livet på et kontor i 1960’ernes Odense. Vi aflægger kunstnerisk visit i Kerteminde og besøger bagefter både... Læs mere