Bemærk: Kan leveres før jul.
Det er en almindelig antagelse, at vi mennesker grundlæggende er selviske, men den britiske forfatter David Hamilton påpeger... Læs mere
Mange af os bærer rundt på den hemmelighed, at vi inderst inde ikke elsker os selv – og det kan have alvorlig negativ... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
En bog om alle de spiselige planter og bær man kan indsamle i naturen. Bogen fokuserer på familieaktivitet med barnet i centrum og opskrifterne er enkle at lave for små og store.
Mange af os bærer rundt på den hemmelighed, at vi inderst inde ikke elsker os selv – og det kan have alvorlig negativ... Læs mere
Det er en almindelig antagelse, at vi mennesker grundlæggende er selviske, men den britiske forfatter David Hamilton... Læs mere
Det er en almindelig antagelse, at vi mennesker grundlæggende er selviske, men den britiske forfatter David Hamilton... Læs mere
Denne bog indeholder information om og illustrationer af 30 spiselige planter, der almindeligvis findes i vores parker, skove og buskadser. Den fortæller, hvordan vi kan genkende dem, indsamle dem og lave lækre, nemme og næringsrige retter af dem.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
A detailed insight into the exploits of a Royal Air Force fighter pilot straight from the cockpit. The exploits range from intercepting Soviet bombers off... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Step-by-step projects and expert advice from today's top power carvers will take your carving to the next level with the speed and control of power tools. "
Bemærk: Kan leveres før jul.
This is a collection of stories in verse with shorter poems within the stories . Each story is told by historical figures with the author as an overarching narrator.... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
In reviewing this book in The Economic Journal, S.G. Checkland said that it should be read as a vigorous attempt to relate economics to general thinking and as a challenge to those who are practitioners or elaborators of narrowly prescribed techniques.
Bemærk: Kan leveres før jul.
An exploration of wild food and its habitats for aspiring foragers and nature lovers - from the expert who taught Mary Berry how to forage.