Ditte Julie Jensen Forfatter

Format : Alle Sprog : Alle Type : Alle

Ditte Julie Jensen

Ditte Julie Jensen mødte vi første gang i 2015, hvor hun deltog i Den store bagedyst. Sidenhen har hun også deltaget i Den store julebagedyst, og i dag kender mange hende ligeledes fra sociale medier, hvor hun aktivt deler ud af sine skønne opskrifter og hverdagslivet som mor til to. 
Derudover har Ditte Julie også deltaget i adskillige andre tv-programmer, som har bidraget til, at endnu flere kender til bageentusiasten Ditte Julie. 

Deltagelsen i Den store bagedyst blev startskuddet til Ditte Julies karriere som selvstændig, og hun har udgivet 13 kogebøger og 6 e-bøger, hvori hun dykker ned i det søde køkken. 
Med Ditte Julies opskrifter kan du både kaste dig over nemme kager, og over dem der kræver lidt længere tid. Du kan blive inspireret til hvilke ingredienser og kager, der er oplagte at bruge og bage alt efter årstiden, og du kan lade dig inspirere af både sukker- og glutenfri kageopskrifter. 
Ligeledes har Ditte Julie også udgivet to vældige populære bøger, hvor hun kommer med inspiration, tips og idéer til at bage med børn, så det bliver en god oplevelse for alle. I disse bøger er der børne- og begyndervenlige opskrifter, der er velegnede til fester, børnefødselsdage og andre højtider, hvor kager og søde sager kan bruges som supplement til hyggen, og hvor kagerne er fyldt med lækre smage, glimmer og krymmel. 

Viser 1 - 11 af 11
Viser 1 - 11 af 11