I denne selvstændige fortsættelse af "Det røgede lig" har billedkunstneren Eva Sonne fået tildelt et arbejdsophold på det danskejede refugie San Cataldo, et gammelt kloster ved... Læs mere
Det er med en vis modvilje, at Eva Sonne flytter tilbage til Bornholm. Det er ikke kun solskinsminder, hun har fra sin barndom på øen. Men hendes kæreste, køkkenchefen Anders, har fået... Læs mere
James Price har samlet mere end 150 af sine favoritretter i denne bog. Bogens opskrifter strækker sig fra suppe, pastaretter, mormormad over snacks, asiatiske inspireret retter, fisk og... Læs mere
I 35 historier fortæller James Price og Søren Ryge Petersen hver især om deres livs måltider. Om alt fra barndommens mad, om at spise i marken, om smørrebrød, om møder med andre... Læs mere
I uden smør og fløde giver James Price os sine bedste opskrifter på god og velsmagende hverdagsmad HELT uden smør, fløde og andre fedende ingredienser.Bogen er ikke en kur, men... Læs mere