Louise Nimbs bog om syltning indeholder en lang række klassiske opskrifter på syltning. Samtidig bringer den erfarne restauratør og kogebogsforfatter en vejledning i, hvordan de... Læs mere
Louise Nimb var en af 1800-tallets mest toneangivende kogebogsforfattere. Da hun selv fik konstateret sukkersyge, gav hun sig til at undersøge, hvordan man bedst... Læs mere
Karen er ganske ung, da hun går ud af kommuneskolen. Lige efter konfirmationen må hun ud at tjene som tjenestepige, men hun har aldrig lært, hvordan man udfører de mange huslige gerninger, og der... Læs mere
"Fru Nimbs Kogebog" er 1800-tallets helt store klassiker inden for kogebogslitteraturen. Den henvender sig til borgerskabets prisbevidste husmoder og byder på opskrifter til både... Læs mere
Da Gartnerforeningen havde sin udstilling i Tivoli i 1894, stod Louise Nimbs restaurant for en stor del af maden. I dagens anledning fokuserede menuen på... Læs mere
Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.
Karen er ganske ung, da hun går ud af kommuneskolen. Lige efter konfirmationen må hun ud at tjene som tjenestepige, men hun har aldrig lært, hvordan man udfører de mange huslige gerninger, og der... Læs mere