Forfatter fødeår: 1963
Guitaristen Aske Jacoby hører trafiklarm som musik og er hele liver trådt frem på scenekanten for at spille sig til kærlighed. Vi taler om det ego han har lagt fra sig og om at... Læs mere
Hvorfor er der så få kreative fodboldspillere i Danmark, og hvorfor holder de største talenter op som femtenårige? Bearnaise tog op til mentaltræner Erik Østenkjær i... Læs mere
Nadja Plesner blev kørt ned og mistede lugte & smagssansen. Så begyndte et vanvittigt drama af internationalt format. Heldigvis er sanserne tilbage. Maden på... Læs mere
Fødevareminister, Dan Jørgensen spiser med Martin Kongstad på Øl & Brød, Viktoriagade i København. Det bliver en samtale om dyrevelfærd, Bruxelle, ministeransvar og om... Læs mere
Mesterlige Trine Hahnemann er dagens gæst på Restaurant Schønnemanns. Hun lærte mig i sin tid at lave pizza med dåsemajs, og sammen vil vi afgøre om det... Læs mere
Er der virkelig så farligt i Mexico City? Hvorfor kan den langbenede blondine ikke finde sig en mand dér? Hvad har mezcal med business at gøre? Hvorfor kan man ikke orientere sig... Læs mere
"Alexander er det værste der er sket i mit liv!". Ulykkerne er regnet ned over Absalon, siden Alexander Tovborg arrangerede, at de blev døbt ind i en cubansk... Læs mere
To anmeldere - én restaurant. Ole Troelsø fra Børsen spiser i dag med Martin Kongstad på Restaurant Kadeau. Martin Kongstad Bearnaise er Dyrenes Konge Bearnaise er Dyrenes... Læs mere
Martin Kongstad spiser sammen med Musiker og Forfatter Henrik Strube på restaurant Pluto, Borgergade 16 i København. Martin Kongstad Bearnaise er Dyrenes Konge Bearnaise er... Læs mere
Mads Holger; de unge år. En tur tilbage til Nørrebro med den konservative gadedreng, og mon tjeneren på Quattro Fontane kan huske, at "det sædvanlige" er en dobbelt... Læs mere
I femogtyve år har jeg forsøgt at lave et godt interview med en fodboldspiller, og nu er det lykkes. Bearnaise er dyrenes konge kan ikke skjule sin begejstring for FCK´s... Læs mere
Martin Kongstad spiser sammen med kreativ direktør, mode- og chefdesigner Silas Adler på restaurant Dyrehaven Sønderboulevard 72 i København.. Martin Kongstad Bearnaise er... Læs mere