Forfatter fødeår: 1975-02-05
Forfatters profession: Kok
Bemærk: Kan leveres før jul.
Hvis du ikke bliver vegetar, så begynder du i hvert fald med garanti at spise flere grøntsager med denne stemningsfulde kogebog med 90 nye hverdagsretter. SPIS. Bogen indeholder... Læs mere
Hvis du ikke bliver vegetar, så begynder du i hvert fald med garanti at spise flere grøntsager med denne stemningsfulde kogebog med 90 nye hverdagsretter. SPIS. Bogen indeholder... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Af Tv-værten Nikolaj Kirk (Nak og æd) Michelin kokken Mikkel Maarbjerg lavet opskrifterne – og fotografen & Tv-værten Morten Kirckhoff (Nul Stjerner + Forladte Steder) har... Læs mere
Tag på gastronomisk eventyr med kokken Nikolaj Kirk, når han besøger folk i fremmede lande som Papua Ny Guinea, Grønland og Namibia. Fra bunden af alverdens bulede... Læs mere
...Eller historien om at overleve tre gange på en halv dag i Zambia, sommerfuglelarver og glæden ved "kun" at have malaria. Og selvfølgelig skal ingen snydes... Læs mere
... Eller historien om floder af smerte, hvordan man bedst sælger frikadeller, overgangsritualer, og så selvfølgelig længslen efter fars og Amazonas.Værter: Nikolaj... Læs mere
...Eller historien om en rejse til Sydsudan, dinka-folket og deres helt særlige måde at malke køer på. Og så selvfølgelig grød.Værter: Nikolaj Kirk og Zissel... Læs mere
...Eller historien om små mænd, der går rundt i skumringen på Papua Ny Guinea, jordovne og gulerødder i engelske damers hatte. Og så selvfølgelig glæden... Læs mere
...og historien om at krydse isdækkede søer i en tonstung firhjulstrækker, besøge Tuvan-folket, og hvordan man bedst spiser sig gennem sin... Læs mere
... eller historien om et smørrebrødstraume, vanvittige overgangsritualer og verdens måske første fødevarekontrol.Værter: Nikolaj Kirk og Zissel Astrid... Læs mere
Den lille jyske by Ulfborg danner ramme om syvende episode. Her er ulven nemlig vendt tilbage efter 199 års fravær. Men borgerne i den lille by er ikke begejstrede for den nye beboer.... Læs mere
Vi lever i en tid, hvor dyre- og plantearter uddør i ekstremt hurtigt tempo, vi er nemlig i gang med hvad forskere kalder den sjette masseuddøen. Det er dog ikke noget, der bekymrer hr.... Læs mere