Formulation Engineering of Foods (Bog, Hardback, Engelsk) af JE Norton

Formulation Engineering of Foods

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: JE Norton

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Formulation Engineering of Foods provides an in-depth look at formulation engineering approaches to food processing and product development of healthier, higher-performance foods.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag John Wiley and Sons Ltd
Forfatter JE Norton
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 16-08-2013
Første udgivelsesår 2013
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 328
Indbinding Hardback
Forlag John Wiley and Sons Ltd
Sideoplysninger 328 pages
Mål 252 x 177 x 19
ISBN-13 / EAN-13 9780470672907