Fruit and Cereal Bioactives: Sources, Chemistry, and Applications (Bog, Hardback, Engelsk)

Fruit and Cereal Bioactives: Sources, Chemistry, and Applications

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.

Status: Mangler pt.
Bemærk: Dette produkt kan pt. ikke købes, men du kan få automatisk besked når/hvis dette produkt er tilgængeligt igen. Alt vi skal bruge er din e-mailadresse.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

An overview of the chemistry of bioactive components of fruits and cereals that addresses the role of these compounds in determining taste, flavor, and color, as well as claims of anticarginogenic, antimutagenic, and antioxidant capabilities. It provides information on both beneficial bioactives and toxicant compounds.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Inc
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 14-03-2011
Første udgivelsesår 2011
Illustrationer 92 Tables, black and white; 155 Illustrations, black and white
Fagredaktør Ozlem (Celal Bayer University Tokusoglu, Clifford A (North Dakota State University Hall III
Originalsprog United States
Sideantal 473
Indbinding Hardback
Forlag Taylor & Francis Inc
Sideoplysninger 473 pages, 92 Tables, black and white; 155 Illustrations, black and white
Mål 257 x 184 x 28
ISBN-13 / EAN-13 9781439806654