Functionality of Proteins in Food (Bog, Paperback / softback, Engelsk) af Joseph F. Zayas

Functionality of Proteins in Food

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfatter: Joseph F. Zayas



Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer-Verlag Berlin and Heidelberg GmbH & Co. KG
Forfatter Joseph F. Zayas
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgave Softcover reprint of the original 1st ed. 1997
Udgivelsesdato 01-11-2012
Første udgivelsesår 2012
Illustrationer X, 373 p.
Originalsprog Germany
Sideantal 373
Indbinding Paperback / softback
Forlag Springer-Verlag Berlin and Heidelberg GmbH & Co. KG
Sideoplysninger 373 pages, X, 373 p.
Mål 235 x 155
ISBN-13 / EAN-13 9783642638565