Genetic Enhancement in Major Food Legumes: Advances in Major Food Legumes (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Genetic Enhancement in Major Food Legumes: Advances in Major Food Legumes

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer Nature Switzerland AG
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgave 2021 ed.
Udgivelsesdato 30-09-2022
Første udgivelsesår 2022
Illustrationer 20 Illustrations, color; 3 Illustrations, black and white; XIII, 354 p. 23 illus., 20 illus. in color.
Fagredaktør Kul Bhushan Saxena, Rachit K. Saxena, Rajeev K. Varshney
Originalsprog Switzerland
Sideantal 354
Indbinding Paperback / softback
Forlag Springer Nature Switzerland AG
Sideoplysninger 354 pages, 20 Illustrations, color; 3 Illustrations, black and white; XIII, 354 p. 23 illus., 20 ill
Mål 235 x 155
ISBN-13 / EAN-13 9783030645021