Genetic Enhancement in Major Food Legumes: Advances in Major Food Legumes (Bog, Hardback, Engelsk)

Genetic Enhancement in Major Food Legumes: Advances in Major Food Legumes

(Bog, Hardback, Engelsk)



Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer Nature Switzerland AG
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 2021 ed.
Udgivelsesdato 29-09-2021
Første udgivelsesår 2021
Illustrationer 20 Illustrations, color; 3 Illustrations, black and white; XIII, 354 p. 23 illus., 20 illus. in color.
Fagredaktør Kul Bhushan Saxena, Rachit K. Saxena, Rajeev K. Varshney
Originalsprog Switzerland
Sideantal 354
Indbinding Hardback
Forlag Springer Nature Switzerland AG
Sideoplysninger 354 pages, 20 Illustrations, color; 3 Illustrations, black and white; XIII, 354 p. 23 illus., 20 ill
Mål 235 x 155
ISBN-13 / EAN-13 9783030644994