Gums and Stabilisers for the Food Industry 11 (Bog, Hardback, Engelsk)

Gums and Stabilisers for the Food Industry 11

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Researchers and other professionals in industry and academia will welcome this title as a source of the very latest information.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Royal Society of Chemistry
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 30-04-2002
Første udgivelsesår 2002
Serie Special Publications
Illustrationer No
Fagredaktør Peter A (Glyndwr University Williams, Glyn O (Phillips Hydrocolloids Research Ltd Phillips
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 380
Indbinding Hardback
Forlag Royal Society of Chemistry
Serieredaktør Peter A. Williams
Sideoplysninger 380 pages
Mål 165 x 242 x 29
ISBN-13 / EAN-13 9780854048366