Gums and Stabilisers for the Food Industry 13 (Bog, Hardback, Engelsk) af Peter A. Williams

Gums and Stabilisers for the Food Industry 13

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: Peter A. Williams

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

A useful information source for researchers and other professionals in industry and academia, particularly those involved directly with food science.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Royal Society of Chemistry
Forfatter Peter A. Williams
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 04-09-2006
Første udgivelsesår 2006
Serie Special Publications
Illustrationer No
Fagredaktør Peter A (Glyndwr University Williams, Glyn O (Phillips Hydrocolloids Research Ltd Phillips
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 510
Indbinding Hardback
Forlag Royal Society of Chemistry
Sideoplysninger 510 pages
Mål 165 x 240 x 37
ISBN-13 / EAN-13 9780854046737