Handbook of Animal-Based Fermented Food and Beverage Technology (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Handbook of Animal-Based Fermented Food and Beverage Technology

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Ltd
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgave 2 ed
Udgivelsesdato 18-09-2018
Første udgivelsesår 2018
Illustrationer 145 Tables, black and white; 127 Illustrations, black and white
Fagredaktør Y. H. (Science Technology System Hui, E. Ozgul (Faculty of Chemical and Metallurgical Engineering Evranuz
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 816
Indbinding Paperback / softback
Forlag Taylor & Francis Ltd
Sideoplysninger 816 pages, 145 Tables, black and white; 127 Illustrations, black and white
Mål 179 x 255 x 56
ISBN-13 / EAN-13 9781138374430